Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić primio je i prigodno nagradio Pavla Jozića, člana Stolnoteniskog kluba za osobe s invaliditetom Samobor i Sveta Nedelja koji je na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Lignanu osvojio brončanu medalju.

Župan Kožić zahvalio se Pavlu na osvojenom odličju kojim je mladi sportaš pridonio afirmaciji hrvatskog sporta te promociji svoje županije i domovine u svijetu. Također je naglasio kako će Zagrebačka županija i dalje podupirati sport i sportaše: „Zagrebačka županija je uvijek bila i ostat će vjeran prijatelj i prijeko potrebna potpora sportaša i sportskih kolektiva. Tako smo ove godine, u Proračunu Zagrebačke županije, za program javnih potreba u sportu osigurali gotovo 6 i pol milijuna kuna. Osim toga, ono što je izuzetno bitno je naše kontinuirano ulaganje u školske sportske dvorane, što je od velike važnosti za sportaše“.

Zagrebačka županija Pavla je nagradila sportskom opremom u vrijednosti od 10.000 kuna. Tom prigodom Pavo je zahvalio županu i županiji na potpori: „Iznimna mi je čast biti ovdje. Hvala Vam na podršci i povjerenju, a ja ću se potruditi da i u budućnosti ostvarim što bolje rezultate za što ću imati priliku iduće godine na Svjetskom prvenstvu u Pekingu“.

Uz Pavla, koji je član Hrvatske Paraolimpijske reprezentacije, prijemu su prisustvovali i predsjednik Sportskog saveza osoba s invaliditetom Zagrebačke županije Darko Matić, Pavlov otac i član izvršnog odbora Sportskog saveza osoba s invaliditetom Zagrebačke županije Viktor Jozić, zamjenik župana Rudolf Vujević, pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Zagrebačke županije Vjeran Štublin, predsjednik Zajednice Športskih udruga i saveza Zagrebačke županije Vladimir Bregović te glavni tajnik Zajednice Športskih udruga i saveza Zagrebačke županije Juro Horvat.